JUBIII – uge 11 turen er faldet på plads

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder.

Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere Den Nye Uge 11 tur 2019 for jer.

Faber, Hanne og Johanne fra Vinterly Skirejser har arbejdet hårdt og det er lykkedes at få skabt et rigtig fedt tilbud til os.

Destination: Zell am See og Kitzsteinhorn gletcheren.

Vi skal bo på hyggelige, rustikke, alpestemningsfulde Hotel Pinzgauerhof, beliggende 50 m fra skibussen, 400 meter fra nærmeste lift og centrum/indkøb: 0 meter, og flere dage på den berømte gletcher (især kendt for sin gode off-pist), hvor vi har vores helt egen transferbus.

Med fed undervisning, gletcherskiløb, 138 km pister, super effektivt liftsystem, godt hotel med god mad, egen transferbus til gletcheren, masser af mulighed for free-ride i fritiden, langrend og fantastisk selskab – er der dømt en SUPER TUR.

Pris : 6.319,-
(+ skiskole og tillæg for 6 til 8-dages liftkort).

Vi har dog brug for ret hurtig tilmelding, da vi kun har forudbestilt et begrænset antal hotelværelser (26 pladser).

Læs mere om turen på dette link

Zell am See tur-beskrivelse Århus skiklub uge 11-2019

Der vil også til denne tur, være mulighed for at tilkøbe sig fortræning til turen på specialhold i SkiArena. (Her vil blive oprettet et specifikt hold til turen. De samme instruktører som underviser os on-snow på destinationen, vil undervise os off-snow i SkiArena 6 uger op til turen. En perfekt måde, både at komme i form til turen, lære dine medrejsende at kende, men især til at lære en masse teknik, som er direkte overførbare til undervisningen på turen).
Ansvarlig turleder: Hanne Tirsvad Pedersen, 30953735 og Martin Faber 30321230.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Alpin-ture og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.