Info til hjælpere til Marathon

Besked fra Aarhus Motion:

Vi er klar til at modtage alle vores frivillige officials til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon!

Læs vedhæftede igennem grundigt og send det meget gerne videre til de officials, som I har meldt ind. Det er vigtigt, at alle er klar på, hvad de skal. Læs også info via linket herunder, så alle kan svare på de spørgsmål, som deltagere og tilskuere kommer med på dagen.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer!

Mødested: FO-bygningen, Vester Alle 8, 8000 Aarhus C

Tidspunkt kl.:06.30 – 14.00.

Opgave: Opstilling-vagter – udlevering forplejningszone C

Kl.06.30  Opstilling – banner – portaler – hegn – skilte i området

Kl.10.45  Forplejningszone C

HUSK! Tjek ind i OFFICIAL– skilte til lokalet finder I i gården ved Folkeoplysningens Hus, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C. Se oversigtskort på næste side.

Forplejning: Sandwich+drikke+frugt – foregår fra OFFICIAL – se adresse ovenfor.

Kontaktperson Aarhus Motion: Kjell Magne Skintveit  •  tlf.: 2620 9717

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Andre aktiviteter og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.