Indkaldelse til Generalforsamling onsdag d. 6/12-2017 kl. 19.30

Hej medlemmer af Aarhus Skiklub

Der indkaldes hermed til Generalforsamling onsdag, den 6. december 2017 kl 19.30 på Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent – herunder godkendelse af generalforsamlingen

2. Formandens beretning

3. Udvalgenes beretning

4. Fremlæggelse af regnskab samt vedtagelse af budget

5. Fastsættelse af kontingent

6. Indkomne forslag

7. Valg af formand

8. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt to suppleanter

9. Valg af revisor

10. Eventuelt

Forslag til punkter på dagsordenen skal sendes til bestyrelsen@aarhusskiklub.dk senest én uge før generalforsamlingen for at blive behandlet på generalforsamlingen.

Regnskab

Regnskabet er pt ved at blive revideret – men vil blive lagt på hjemmesiden så snart det er klar.

Dette indlæg blev udgivet i AaS og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.