HJÆLPERE til Aarhus Motions MTB Challenge i morgen lørdag d. 19/9-15

Kære klub-medlemmer.

Vi har STÆRK brug for én person som hjælper i morgen, da vi har fået et (lovligt) afbud. Hvis du er klar til at hjælpe klubben, så skynd dig at kontakte Martin Faber på 30 32 12 30.

Til jer andre frivillige :

Kære hjælpere.

Her er info til morgendagens opgave fra Aarhus Motion.

Jeres primære opgave på dagen bliver: Vejvisere. Mødetid er kl. 12-17.30

Der tjekkes ind i Tjek-ind vognen på Tangkrogen – se placering af denne på billedet herunder. Herfra skal I også hente jeres forplejningsposer, som I skal have med ud. Jeres teamleder Søren Quist bedes kontakte Helge Meier, Aarhus Motion (2573 1110) for at få yderligere oplysninger omkring jeres opgave. ​

Hvorfor er DU den vigtigste for os?

Fordi du for en dag bliver en del af Aarhus Motion og vores ansigt ud ad til. Deltagerne vil se os som én stor samlet gruppe, så lad os stå sammen om at give cyklisterne den bedst mulige oplevelse.

Du skal vide, vi sætter stor pris på din deltagelse som frivillig hjælper, og din opgave er ikke blot meget vigtig for os, men for hele arrangementet og alle de glade deltagere.

Vi glæder os til at se jer!

Ha´ en rigtig god dag.

Med venlig hilsen Aarhus Motion

Aarhus Motion

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Andre aktiviteter, Frivilligt arbejde og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.