Hjælpere til Aarhus Motion

Så er det igen blevet tid til at klubbens medlemmer kan komme ud og hjælpe Aarhus Motion.

Det er altid nogle sjove dage, hvor vi både får hilst på andre klubmedlemmer og får hygget en masse – samtidig med, at vi tjener penge til klubbens mange spændende aktiviteter.

TILMELDING TIL : Faber@Aarhusskiklub.dk HURTIGST MULIGT. (sms : 30 32 12 30 – husk navn, arrangement og mailadresse).

Vi skal igen i år hjælpe til de 3 samme events som de andre år:

11/6-17 : Bestseller Århus City Halvmaratho : Minimum 6 hjælpere.

14/8-17 kl. 17-21 : Opsætning til DHL stafetten i Mindeparken. Minimum 12 hjælpere. Gerne flere = flere penge til klubbens aktiviteter.

24/9-17 kl. 11-14 : Aarhus MTB Challenge. Vi skal i år bruge minimum 5 hjælpere, gerne flere. En dejlig og hyggelig dag, hvor vi både har stået i væskedepot og været parkeringshjælpere.

Klubben får 80,- skattefrie kroner pr. mand pr. time. Så det betyder en god sjat penge til fælleskassen i klubben. Penge som bliver brugt direkte videre til medlemmerne i klubben.

Du kan enten tilmelde sig direkte til Martin Faber Faber@Aarhusskiklub.dk eller man kan gå ind i “begivenheder” på klubbens facebookside øverst under Faste Opslag. Her kan du sætte flueben ved, om du kommer eller er interesseret. Så får du også automatisk alle opdateret beskeder, til den event du er tilmeldt.

Vi glæder os til nogle dejlige fælles dage med hinanden.