HJÆLPERE til Aarhus City halvmarathon 19/6-16

Så er det blevet tid til årets store Aarhus Skiklub hjælper-mulighed.

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon d. 19. juni 2016. Vi er færdig kl. 14.00.

Vi skal bruge 5 mand i år.

Det er vigtigt at I hurtigst muligt melder ind, at du kan hjælpe, så vi kan melde navne ind til Aarhus Motion.

Jeg sender information til jer, så snart vi har styr på alle mand.

Det plejer at være rigtig hyggeligt, og en RIGITG god måde at støtte klubben på, via Aarhus Motion. Klubben er ret godt betalt for arbejdet, og det giver DIG mulighed for at hjælpe dig selv og dine klub-kammerater.

Så meld dig som hjælper. Skriv til mig på Faber@aarhusskiklub.dk eller ring / skriv på 30 32 12 30. Helst allerede med det samme.

På forhånd TUSIND TAK for din hjælp. Klubben sætter rigtig meget pris på det

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Andre aktiviteter, Frivilligt arbejde og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.