Formandens klumme

Endelig grønnes græsset efter en lang vinter.

I skiklubben har det været en vintersæson med masser af aktiviteter. I flæng kan nævnes vore ugentlige aktiviteter – træning på rullebånd i SkiArena, barmarkstræning, Thoraxtræning, skigymnastik, torsdagsrul(leskitræning), søndagsrul(leskitræning) – som har tiltrukket et stigende antal aktive.

På den hjemlige front har mange af vore medlemmer udnyttet vinterdagene med sne til at løbe langrend på Golfbanen i Skåde, True Skov mv.
Vi fik også vist “flaget” ved afholdelse af Skileg for børn i Mindeparken 3 gange i løbet af vinteren.

Mange af skiklubbens medlemmer har desuden været aktive med deltagelse i klubture, langløb, konkurrencer mv. som nævnt i det følgende:
Uge   3: Langrendløbet Vester Gyllen med 1 deltager fra Århus Skiklub
Uge   5: DM i langrend med 10 deltagere fra Århus Skiklub.
Uge   7: Hallingrennet med 1 deltager fra Århus Skikub.
Uge   8: TDLG (La grande Traversée de la Gaspésie) med 3 deltagere fra Århus Skiklub.
Uge   9: Vasaloppet med 17 deltagere fra Århus Skiklub.
Uge 10: Alpintur til Tasso Tonale med mere end 50 deltagere fra Århus skiklub,
herunder afholdelse af alpine klubmesterskaber.
Uge 11: Border to border med 5 deltagere fra Århus Skiklub.
Uge 11: Birkebeinerrennet med 10 deltagere fra Århus Skiklub.
Klik selv ind og læs nærmere i artiklerne fra vore aktive medlemmer. Tak til jer som har skrevet. Det er jo en fornøjelse, på denne måde at kunne følge med i, hvad I har oplevet.

Lige nu har vi en række sommeraktiviteter i støbeskeen og nogle er allerede startet op:
– Mountainbiketræning om søndagen er startet op.
– Søndagsrul fortsætter som hidtil.
– Torsdagsrul med instruktion starter op igen snarest.
– Vestcup (rulleskicup), Marselis-rulleskiløb.
– DM i rulleski – kort og lang distance.
– Rulleskiaktiviteter i Hasle Bakker.
Deltag i vore sommeraktiviteter. Det er god træning – både i forhold til kondition og indlæring/teknik. Så er du godt forberedt til den kommende vintersæson.

Påtænker du at løbe langløb i den kommende vintersæson, er der lige nu åben for tilmelding til Vasaloppet. Der er rift om pladserne, så tag beslutningen nu og tilmeld dig, før det er for sent.
Kvotetilmeling til Birkebeinerrennet (for bl.a danskere) har været åben i perioden 4. – 16. april. Jeg håber, at du nåede at tilmelde dig, hvis du vil løbe Birkebeinerrennet til næste år.

God sommer.