Formanden aftræder

Kære medlemmer.

Formand Kaj Jensen har desværre valgt at aftræde som formand. Bestyrelsen vil jf. vedtægterne konstituere sig på møde primo januar. Ligeledes vil en af de valgte suppleanter indtræde. Indtil da kan henvendelser, der ellers er rettet til Kaj, sendes til jesper@aarhusskiklub.dk

Kaj har sendt nedenstående meddelelse til klubbens medlemmer:

“Jeg har efter 2 år (og nogle uger) besluttet at takke af på posten som formand i Aarhus Skiklub og forlader samtidig bestyrelsen.

Jeg har forståelse for, at denne beslutning kommer ret ubelejligt blot få uger efter generalforsamlingen, hvor jeg blev valgt som formand for endnu en periode på 1 år. Det beklager jeg; men i denne situation har jeg valgt at følge mit hjerte og sige stop netop nu, hvor det føles, som den rigtige beslutning for mig.

Jeg kan med glæde se tilbage på et par år med en god og solid udvikling i skiklubben både mht. medlemstal og aktiviteter. En udvikling, som jeg gerne støtter op om fremadrettet, som menigt medlem og langrendsaktiv.

Jeg ser frem til nu igen at få bedre tid til at dyrke min passion for langrend.

Vi ses i skiklubben.

Med skihilsen

Kaj Jensen”

Henvendelser om dette skifte kan ligeledes rettes til jesper@aarhusskiklub.dk

Bestyrelsen vil, også her, gerne takke Kaj for et fantastisk stykke arbejde. Kaj har med liv og sjæl leveret et stort stykke frivilligt arbejde for skiklubben. Et arbejde, der har understøttet den meget fine udvikling klubben har haft de seneste år, hvor netop Kaj har været formand. Tak for initiativerne, indsatsen, ambitionerne, ildhu’en og den altid store klubånd!!!!

Vi glæder os til at møde dig i klubben!

bestyrelsen