Fantastisk tur til Livigno for 26 medlemmer fra klubben…

En lille flok af racerne på bjerget med udsigt til byen.

Uge 51 træningsturen til Livigno blev en stor succes. De 11 deltagende raceteamere trænede flittigt i porte på vores træningshang lige uden for hotellet. De voksne og resterende deltagere hyggede sig i terrænet og som skiftende hjælpere under porttræningen. Det blev til 5 træningspas fordelt på 2 gange GS og 3 gange SL og 2 seancer med videofejlretning.

Italiensk inspiration..hun var god!

I fredagens afsluttende

parallel-slalom havde vi følgeskab af italienske Francesca, som er blandt Italiens 20 bedste piger i årgang 2001. På et ekstremt hårdt underlag som voldte vores løbere en del vanskeligheder kørte hun en ganske ubesværet skærende slalom i knæportene, til stor inspiration for os alle.

Svend på kant rundt om porten

Der blev også kørt meget friløb og endda en smule off-piste. Fraset Alma, der døjede med seriøse knæproblemer alle dagene, var der fin progression hele vejen rundt.

Ole

Lucas Emil skarp rundt om port i storslalombanen

Samuel, Svend, Carl og Anton på kanten..