DM i Alpin uge 12. For alle medlemmer.

Hej Raceteamere og andre Aarhus Skiklub-medlemmer.

Vi er så småt gået i gang med planlægningen ift. DM i uge 12 som foregår på Hafjell.

Vi arbejder i den forbindelse sammen med Hobro, som har adgang til et par hytter i Sørlia området ved bunden af pisterne. Det kan gøres billigt fordi hytterne ejes af medlemmer af Hobro skiklub. Der er i alt plads til 21 personer i de to hytter, så det kan sagtens være at vi skal ud at finde noget mere plads. Derfor vil det være godt med tilbagemeldinger på hvem der vil med. Karsten Lykke fra Hobro arbejder på en pris for hytterne.

Arrangementet kan varmt anbefales. Alle klubberne er med og der er aften parallel slalom og flotte præmier og god stemning. Alle de bedste danske skiløbere skulle gerne være der.

Tanken er at tage afsted lørdag fra Danmark med Oslo båden så vi er klar til træning søndag deroppe. Den del arrangerer jeg.

Ole vil så arrangere transport og evt alternativ bolig til dem der evt først vil afsted om tirsdagen – og dermed træne fra om onsdagen. Med tirsdagsafgang vil der blive lidt mere kørsel i og med Oslo båden ikke sejler om tirsdagen fra Danmark. Så det bliver Colorline til Larvik eller Fjordline til Langesund.

Planen er at vi fylder nogle privatbiler med mindre vi pludselig er 40 der skal afsted.

Indtil videre er vi 25 forhåndstilmeldinger – både voksne og børn.

Det kunne være fedt hvis vi blev rigtig godt repræsenteret i år. Sidst år var Mai og jeg selv jo eneste deltagere fra Aarhus. I og med vi er den sejese skiklub lige nu – så skal vi vel også vise os til hovedarrangementet for de danske skiklubber

Meld tilbage hurtigst muligt om I er klar

Kh

Ole Mathiasen og Jacob Struve Nielsen
Norsmathiassen@ofir.dk

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.