DHL-stafetten – frivillige

Nu er det blevet tid til DHL, og hjælperne må gerne gøre sig klar.

VI MANGLER STADIG 3 PERSONER. VIGTIGT – kontakt Martin Faber, så vi kan få alle pladserne fyldt op. Tlf 30321230 eller Faber@aarhusskiklub.dk

Jeg har fået denne besked fra Aarhus Motion:

Hej Aarhus Skiklub.

Så nærmer vi os DHL Stafetten, hvor I – Aarhus Skiklub – har tilmeldt jer som officials.

Vi har noteret, at I kommer med 12 personer mandag den 17. august og mødetid er kl. 16.30 til 20.30.

Vi gør opmærksom på, at det skal være voksne hjælpere til opgaverne. Der tjekkes ind i Official teltet på pladsen nederst i Mindeparken (omkring Monumentet) – se kort herunder.

Image3469

Såfremt I ikke modtager nærmere information omkring opgaver på mail, får I info, når I tjekker ind.

Vi vil bede jer om at bekræfte ovenstående antal officials og mødetidspunkt snarest – takker på forhånd!
Ha´ en rigtig god dag.

Aarhus Motion

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Andre aktiviteter og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.