Klubaften for alle

IMG_0154Din ski-klub inviterer dig til en spændende og hyggelig klubaften.

Rune Methling – som er skilærer og uddanner i Den Danske Skiskole og en af landest dygtigste – vil komme og øse ud af sin mangeårige virke.

Aftenen er for alle klubmedlemmer, som er nysgerrige efter at få en god aften, og møde andre klubmedlemmer.

Foredraget: “Dansk Skiinstruktør: en verden af muligheder”. En inspirerende introduktion til uddannelsen i Den Danske Skiskole krydret med farverige oplevelser fra sommerens Interski kongres på verdens sydligste ski-piste i Argentina.

Det spændende for dig som klubmedlem bliver at høre: hvordan tænker man i de andre lande, når man udvikler skiløbere, hvordan er deres bevægelsesmønster, hvad er trenden i skiløb lige nu. Hvordan bruger Aarhus skiklub det i vores undervisning på de mange klubture – hvor teamet altid er “Udvikling på ski”.

Arrangementet og foredraget vil foregå mandag den 8. februar 2016 kl. 20.00 i klubhuset, Grumstolsvej 48, Højbjerg.

Vi vil gerne vide lidt om hvor meget kaffe mv vi skal lave – så send venligst tilmelding til Hans per email hans@aarhusskiklub.dk