Bestilling af mad til Alpin træning uge 49

Så er det tid til bestilling af mad til alpintræning på mandag d. 30/11 i SkiArena.

Menuen uge 49 – Frikadeller, kartofler og brun sauce.

Man bestiller SENEST søndag d. 29/11-15 kl. 12.00 via mail Faber@aarhusskiklub.dk

Vær sød at overholde deadline, så den rare kok kan få bestilt til tiden 🙂

Vi kæmper fortsat med tilmelding via Holdsport.dk, men må nok erfare, at det ikke bliver på denne side af Nytår.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.