Bestilling af alpin klubtøj – 1. runde

Hej Århus Skiklub

Det er blevet tid til at bestille alpin klubtøj.

Der er deadline for bestilling 12/9-2018 – kl: 20.00.

(Der vil komme en bestillingsrunde mere omkring december).

Nedenfor finder i et link, der giver jer adgang i bestillingsarket.

Brug lige 5 min. på at læse Jer til hvordan man benytter arket, så vi undgår fejl.

Informationen finder I i den grønne “boks” inde i bestillingsarket.

I finder også billeder af klubsættet inde i selve bestillingsarket.

Der arbejdes mod en levering op til Sölden uge 42.

Århus Skiklub giver rabat på de første 25 bestilte sæt – rabatten fremgår af bestillingsarkets priser.

Skulle i fortsat være I tvivl om noget er i velkommen til enten at kontakte mig via mail:

nicolai.madsen.dk@gmail.com eller på mobil: +45 22 88 10 46

Link til bestillingsarket:

Note Vedr. langrendtøj / rulleskitøj / alm. klubtøj:

Hvad angår langrendsfolket, så har vi besluttet at holde “modeaften” i klubhuset på Grumstolen ifm. rulleskitræning torsdag den 27. september.

Her vil man kunne prøve størrelser og bestille efterfølgende. se design på langrendstøj her: https://preview.trimtex.ee/project/5a38f26297d1a/5a38f3e9d4b99

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.