ASAP TILMELDING til alpin konkurrence uge 3 og DM uge 14

En hilsen fra Alpin træneren:

Hej Alpine Racers og andre der gerne vil køre alpine konkurrencer med Århus Skiklub.

Jeg har tjekket op på uge 3 i Hafjell hvor der afholdes Sjællandskreds mesterskaber.

Der er ikke så meget ledigt, så jeg har reserveret noget.

Men en melding ASAP om man skal med, vil være meget nyttig på jacob.struve@yahoo.dk

Dernæst må I rigtig gerne også melde hurtigt ind på DM uge 14, samme mail, hvor jeg har reserveret samme sted som de sidste to år.

Pris og deadline meldes ud hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at se jer i uge 42 (dem der skal med).

Kh
Jacob Struve

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.