Alpin-træning i SkiArena opstart 20/10

Så starter Alpin-træningen i SkiArena endelig igen.

Det bliver dejligt at få ski under fødderne igen :-).

Træningerne er hver 2. mandag i ulige uger – startende i uge 43, mandag d. 20. oktober.

I kan finde de enkelte træninger, samt vigtig information om tidspunkter, opbygning, osv. under kalenderen til højre på hjemmesiden – tryk på den gule aktivitetsdato (hver 2. mandag).

Man kan også gå direkte via linket her.

Vi glæder os helt vildt meget til at stå på ski med jer igen.

Har I spørgsmål til træningerne, kan I kontakte Martin Faber på 53 500 519.

Vi ses på næste mandag 🙂

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.