Alpin klubtur uge 7-2020

Så er invitationen til årets Alpin klubtur til Kitzbühel uge 7-2020 tilgængelig

Turen er for alle, der ønsker at dygtiggøre sig på ski og har høj ski-glæde. Er du ikke medlem af klubben endnu, kan det nemt gøres, enten ved dette link eller ved at skrive en mail til vores kasserer Niels.

Vi glæder os til at hygge, sjov, masser af skiløb, dygtiggørelse på ski med højklasse undervisning, wellness, porte, hele bjerget, spil om aftenen og frem for alt: masser af klub-sammenhold.

Der er kun 60 pladser og turen blev hurtigt udsolgt sidste år.

Hvis I derfor ved I gerne vil med – så skynd jer derfor at melde jer til. Det er først til mølle princippet.

Går du med en tur-arrangør i maven. Så kontakt Martin Faber fra bestyrelsen. Vi ved denne tur hurtigt er udsolgt, og sidste år havde vi en lang venteliste. Er du derfor klar til at arrangerer en uge 7 tur mere, får du alt den hjælp du kan få. Det er ikke så svært, som du måske tror, da vi har en masse erfaring gemt hos medlemmerne. I bestyrelsen vil vi være glade for 2 uge 7 ture.

Ring og få en uforpligtende snak om det på 30 32 12 30.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Alpin-ture, Raceteam og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.