Alpin klubtøj til sæsonen

Hej klubmedlem i Århus skiklub

Håber du nyder sommeren, men samtidigt glæder dig lidt til de koldere måneder!

Mange har allerede lagt en bestilling på Jeres klubdag og Jer der har gjort dette, har dermed allerede bestilt!

Her er bestillingsinfo for bestilling af klubskitøj og fartdragt for den kommende sæson:

Dragten set bagfra i aktiv udøvelse på klubturen til Zell am See i uge 11.

Der vil være levering i uge 42 i Sölden. For dem som ikke deltager på denne tur, vil vi få fragtet tøjet til Århus efterfølgende, hvor man vil kunne afhente det lokalt – mere info om dette senere.

Deadline er allerede imorgen 3. Juli kl: 12.00

Der vil være en yderligere bestilling senere, for dem der kan vente med at få tøjet leveret til første uge i december (dvs. hvis ens 1. tur er Nordkredsmesterskaberne i uge 50).

Alle der ligger en bestiling (uafhængig af mængden) vil blive opkrævet et fragtgebyr mellem 25-50 kr.

I bestillingsformularen er det kun muligt at bestille til én person af gangen. Skal man derfor bestille flere sæt til familien, skal man desværre gennem bestillingsformularen af flere omgange – beklager. Man vil kort efter sin bestilling, modtage en mail, hvori man skal bekræfte at det er korrekt, det man har bestilt.

Bestillingen foregår her: https://www.sd-teamsupply.com/project-3

Find Aarhus Skiklub, en af de nederste på siden og tryk – “Gå til bestilling”

Koden for at komme ind til bestillingsarket er: Runeersej (med stort “R” og ingen mellemrum)

Skulle man støde på problemer eller have spørgsmål er man altid velkommen til at kontakte mig på mail: Nicolai.madsen.dk@gmail.com eller telefon: +45 22 88 10 46

God sommer!

Best regards/Med venlig hilsen

Nicolai Østerbye Madsen

Partner, Design and Salesmanager

Dette indlæg blev udgivet i AaS og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.