Aktiv Weekend 21. – 23. September

Hej alle medlemmer, venner, følgere mv af Aarhus Skiklub!

Næste weekend bliver en travl weekend i Aarhus Skiklubregi:

Lørdag 22/9 afholdes sidste afdeling i året Vest Cup på rulleski i Faaborg. Se mere på Vestcup.dk

Fredag 21/9 – søndag 23/9 har Aarhus Skiklub åben fælles rulle weekend på Samsø. Ski, rulleskøjter, cykler og andet rullende materiel er velkommen. Se mere på tidligere opslag. Kontakt Preben.andersen@oncable.dk for aftale og info.

OG for de der ikke kan/skal/ vil rulle i weekenden har vi disse “tilbud” hvor vi meget gerne vil have hjælpende hænder:

Lørdag 22/9 hele dagen : Aarhus Skiklub er til stede ved “Folkets møde” om formiddagen ved godsbanen og om eftermiddagen på Frederiks Alle. Vi laver prøverul for alle interesserede. Finn, Rikke + Søren deltager hele dagen. Men det vil være super med et par rulle hjælpere et par timer i løbet af dagen. skriv mail soren@aarhusskiklub.dk

OG skal/kan du hverken det ene eller det andet er her sidste mulighed :
Søndag 23/9 kl. 8.30 – 15.00: Aarhus Skiklub skal stille med 6 (voksne) til hjælp i målområdet på Tangkrogen ved Aarhus Motions Mountainbike løb. Vi mangler pt 5 sikre tilsagn! Det er hygge og giver et godt tilskud til klubkassen. Så skriv til soren@aarhusskiklub.dk hvis du har tid og lyst.

Håber på opbakning til et stramt weekendprogram.
Vh søren