Århus Skiklub viste flaget til det åbne mesterskab i Rold Skov Skiklub

Heinz, Knud og Claus fra langrendsafdelingen tog søndag turen til Skørping for at deltage i Rold Skov Skiklubs åbne mesterskaber. rold_skov_ski2

Det var en smuk dag med fuld sol og ikke mindre en 12 graders frost ved ankomst. Så sneen knirkede helt rigtigt under fødderne som på en god dag i Norge.

rold_skov_ski

Ruten gik rundt på boldbanerne ved Skørping hallen, hvor man skulle kører så lang som muligt på 1 time. Det var ikke kørt klassiske spor, så langt de fleste kørte fri teknik rundt. Andre gjorde som undertegnede brugte turen til en god gang stavetræning.

Deltageren var alt fra børn, knap så erfarne skiløbere i adstadigt tempo og til erfarne Vasaløbere der nærmest fløj ruten rundt. Men ens for alle var at folk helt høje på solskinsvejret og den fine sne.

Bagefter var der kaffe og hygge i Skørping Hallen. Førstepladserne tog de lokale løbere fra Skørping sig af. Men Århus Skiklub drog ikke tomhændet hjem for både Knud og Heinz var heldige at vinde hver en lodtrækningspræmie.

Alt i alt en super dag i det nordjyske og løbet kan kun anbefales at detage i.

/Claus Buur