ÅBEN for tilmelding til Passo Tonale turen i uge 10-2017

Så er der åbnet for tilmelding til årets traditionelle trænings- og familietur til Passo Tonale i dejlige Italien.

Vi behøver vel bare sige ordene: Italien, fantastisk sne (4,5 m. de sidste par år), tekniktræning, børne/junior træning, park, skiercross bane, gletcher skiløb, fedt effektivt liftsystem, Gryden, Panorama, pizza, billige øl på afterski og SOL i store mængder, som kun Italien kan.

Vi glæder os RIGTIG, RIGTIG meget til denne tur i år – for 6. gang.

Mere info og tilmelding via dette link.

Invitation-KlubturÅS-uge-10-2017-PassoTonale

Tilmelding-skema-version 2.

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.

En tanke om "ÅBEN for tilmelding til Passo Tonale turen i uge 10-2017"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub