2 alpin-instruktører færdig med eksamen

Så blev 2 af klubbens trænere færdige med deres ski-instruktør uddannelse.

Efter en hård og meget snefyldt uge på toppen af Hintertux gletcheren i Østrig, kunne Trine Nedergaard Petersen og Martin Faber få deres diplomer velfortjent overdraget.

De glæder sig til at undervise og give alle klubbens medlemmer endnu mere ski-læring til klubtræningerne i SkiArena og på de mange klub-ture til næste år.

Især bliver det fedt, at de kan give en hånd med, når det nye Aarhus Alpine Racing Team skal afsted til en masse træninger og konkurrencer til næste år med klubben.

Holdet er åbent for alle som vil blive dygtigere på ski, og gøre det i en god atmosfære, sammen med en masse andre ski-børn i alderen 6-18 år.

Har du børn med den rette skiglæde og alder. Så læs mere om det nye spændende initiativ her på hjemmesiden.

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.