Aarhus Skiklub aflyser alle klubaktiviteter i marts måned

Vi bakker op om myndighedernes opfordringer om at undgå socialt samvær i en periode for at mindske spredningen af corona-virus.
Danmarks Skiforbund har meddelt at de aflyser alle aktiviteter – foreløbig i marts måned.
DIF og DGI har udsendt opfordring til aflysning af alle indendørs- og udendørs aktiviteter – også foreløbig i marts måned

Derfor er alle fælles aktiviteter i Aarhus Skiklub i marts aflyst: thoraxtræning tirsdage, rulleskitræning torsdage og Søndagsrul og Fællesspisningsarrangementer.

Klubtur til Birkebeinerrennet 20.-22. marts er aflyst (Birkebeinerrennet er aflyst af arrangørerne) – de tilmeldte har fået direkte besked.
Alternativ Birken-rulletur lørdag 21. marts er udsat på ubestemt tid.

DM alpin turen i uge 13 er også aflyst – de tilmeldte får direkte besked med nærmere information.

Endelig opfordrer vi også til, at alle medlemmer til at begrænse deres individuelle brug af klubhuset inklusiv omklædningsrum, sauna og thorax-trænere.

Hilsen bestyrelsen Aarhus Skiklub