ÅBEN FOR TILMELDING TIL KLUBTUR UGE 7 OG 11

Så er tilmeldingen åbnet for klub-turerne i uge 7 til Devoluy i Frankring og uge 11 i Passo Tonale i Italien.

Du kan se mere om turerne, ved at trykke på linket:

Oversigt over alle 8 ture med Aarhus Skiklub i sæsonen 2015/2016

Uge 53, Kaprun, Zel Am Zee, Østrig.

Uge 7, Devoluy, Frankrig. Sidste tilmelding 1. november.

Uge 11, 5-års jubilæums-tur og klubmesterskaberne til Passo Tonale, Italien.
Sidste tilmelding 1. november, eller så længe der er pladser.

1.-Invitation-KlubturÅS-uge-11-2016

tilmelding-uge-11-2016

Ved spørgsmål til ovenstående, send en mail til faber@aarhusskiklub.dk. Så sender jeg jeres mail videre til rette person.

Vi glæder os til at lege med jer i sneen og få vores skiløb udviklet – både i hjerte, hjerne, krop og smilet.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.